A Travellerspoint blog

Oslo

Nå sitter jeg på Gardemoen, faktisk ganske rolig, og her har jeg planer om å være de 3 neste timene. Skal ikke legge skjul på at det ble en noe tårevåt avskjed på Værnes, men nå ser jeg mye lysere på ting. Trøster meg i hvertfall med det :-)

Posted by heleneruud 02:24 Archived in Norway Tagged air_travel Comments (3)

I morgen reiser jeg!

Har egentlig ikke så mye mer jeg føler for å meddele for denne gang :)

Trenger bare sårt noen lykkeønskninger...

Posted by heleneruud 05:50 Archived in Norway Tagged preparation Comments (8)

Avskjedsfest

I går hadde jeg avskjedsfest med mine søte, små venner her hjemme i lille Trondheim. Det var en virkelig bra kveld!
005.jpg
Selvfølgelig måtte alle spise med spisepinner.
008.jpg

055.jpg

036.jpg

035.jpg

057.jpg

059.jpg

068.jpg
Sånn danser vi i Trondheim
083.jpg

084.jpg

105.jpg
(Bildene har jeg lånt av Michelle)

I dag har jeg ellers ryddet i klesskapet, og gitt Fretex tonnevis av nye klær. Lucky them! Resterende av de klærne jeg har igjen ligger i hauger på gulvet, klar til å legges i kofferten. Hei overvekt vil jeg tippe! Vanskelig dette her...

Og ellers kun fire travler dager til jeg drar!

Posted by heleneruud 10:55 Archived in Norway Tagged events Comments (1)

seks dager

24 °C

På tide å oppdatere litt på livet mitt, siden det begynner å nærme seg en måned siden sist jeg skrev noe. Ikke så veldig mye har skjedd faktisk. Jeg har snakket litt med vertssøstra mi, ordnet med det siste praktiske, kjøpt noen gaver til vertsfamilien og eller bare hatt sommerferie. Men nå begynner sommerfuglene å komme i magen min, og det begynner å bli noen halv-søvnløse netter. Noen ganger får jeg rett og slett helt reiseangst, og vil ikke dra! Men samtidig klarer jeg ikke å vente! Kanskje litt vanskelig å forstå for de fleste, er litt sånn at jeg tror det bare må oppleves.

Anyway, rommet mitt er gjort om til et åpent klesskap. Til syvende og sist skal alt jeg skal ha med ligge på gulvet før det skal opp i kofferten, men enn så lenge ligger det på gulvet. Skal ikke se bort fra at noe sikkert ligger der så lenge som til torsdag klokken 08.00, og det som ikke er oppi kofferten da, skal få ligge på gulvet til 26.juni 2011.

Enn så lenge skal jeg kose meg med alle de nye sommerfuglvennene jeg har fått, og flere vil det nok bli! Lucky me!

Posted by heleneruud 10:00 Archived in Norway Tagged preparation Comments (1)

Stille før stormen

Noen ganger får jeg tanker jeg bare ikke klarer å legge vekk. Jeg tygger på de inne i hodet mitt i dagevis, og formulerer blogginnlegg rundt tanken, flere dager før jeg faktisk skriver. Her om dagen fikk jeg en slik tanke. Jeg gikk rundt på hytta i tilnærmet absolutt stillhet, da jeg innså at jeg ikke kom til å nyte en slik stillhet på over 10 måneder igjen. I Kina vil jeg sannsynlig være omgitt av opptil flere mennesker til en hver tid. Med en by på over 7 millioner, og over 4000 elever på skolen, skal man være god om man finner seg et stille hjørne. Sikkert bare på do man får være alene.

Ellers har ikke så mye hendt siden sist. Eller mye psykisk har hendt, men veldig lite fysiske hendelser som jeg kan fortelle om. En ting er sikkert, dagene går, fortere enn jeg tror, og jeg har planer om å starte pakkingen om ikke så alt for lenge. HJELP, jeg skal reise!

Posted by heleneruud 12:13 Archived in Norway Tagged preparation Comments (1)

(Entries 6 - 10 of 18) « Page 1 [2] 3 4 »