A Travellerspoint blog

Stille før stormen

Noen ganger får jeg tanker jeg bare ikke klarer å legge vekk. Jeg tygger på de inne i hodet mitt i dagevis, og formulerer blogginnlegg rundt tanken, flere dager før jeg faktisk skriver. Her om dagen fikk jeg en slik tanke. Jeg gikk rundt på hytta i tilnærmet absolutt stillhet, da jeg innså at jeg ikke kom til å nyte en slik stillhet på over 10 måneder igjen. I Kina vil jeg sannsynlig være omgitt av opptil flere mennesker til en hver tid. Med en by på over 7 millioner, og over 4000 elever på skolen, skal man være god om man finner seg et stille hjørne. Sikkert bare på do man får være alene.

Ellers har ikke så mye hendt siden sist. Eller mye psykisk har hendt, men veldig lite fysiske hendelser som jeg kan fortelle om. En ting er sikkert, dagene går, fortere enn jeg tror, og jeg har planer om å starte pakkingen om ikke så alt for lenge. HJELP, jeg skal reise!

Posted by heleneruud 12:13 Archived in Norway Tagged preparation

Email this entryFacebookStumbleUpon

Table of contents

Comments

bra (Y)

by Dan Banan

Comments on this blog entry are now closed to non-Travellerspoint members. You can still leave a comment if you are a member of Travellerspoint.

Enter your Travellerspoint login details below

( What's this? )

If you aren't a member of Travellerspoint yet, you can join for free.

Join Travellerspoint