A Travellerspoint blog

Vi eier tiden; men tiden eier også oss ~Ibsen

Med Spotify og Azerbajans MGP- bidrag rullende i bakgrunnen og den ultimate kinesiske ordbok-app'n lasta ned på ny iPhone går mine forbredelser tilnærmet på skinner. I hvertfall etter norsk jernbanestandar, som ikke akkurat er stort å skryte av spør du meg. Mor har for lengst begynt å bekymre seg over pakkingen vi står ovenfor, og kommer stadig med nye ting jeg må huske. Jeg har enn så lenge mer enn nok med visumsøknad, sommerjobb og mental forbredelse, så pakkingen har ikke akkurat rykket fremst i tenkekøen min helt enda. Men en gang før 19. august skal jeg få pakket. Skal ikke se bort i fra at jeg sikkert er ferdig den 17. óg.

Det er i skrivende stund 39 dager igjen til jeg reiser, og ja, jeg har lastet ned en egen countdown-app bare for å hele tiden ha styr på dette og. Jeg har fått vertsfamilie(!), en søt, liten familie på tre. De virket kjempehyggelige, og ganske så internasjonal faktisk. Skrev i hvertfall god engelsk. De bor ikke så langt unna skolen visstnok, og har ei datter på 14 år, som går på samme skole. Jeg kan trygt innrømme at både mitt og mammas hjerte banket litt saktere da vi så at familien var bra, og ikke bodde in the middle of nowhere.

Ja, sånn ligger det no' an med meg enn så lenge, men ser ikke bort fra at det blir noen stressende innlegg de neste 39 dagene. Kjenner jo tross alt allerede stresset, bad sign?

Posted by heleneruud 12:11 Archived in Norway Tagged events

Email this entryFacebookStumbleUpon

Table of contents

Comments

aww, søtt, jeg vil se familien. x]

by Dan Banan

selvfølgelig går alt bra med aserbaijan i bakgrunnen! :D

by Tuva den megafete som du digger

Om jeg ikke ser deg før du drar må du ha MASSE lykke til! Sagt det til deg før men: DU ER TØFF ASSA!

Håper året blir som du ønsker, og at kineserne er snille med deg (:

GOD TUR!!!

gleder meg til å følge bloggen din!

by Maria Løberg

Selvfølgelig Tuva :D

Tusen hjertelig takk Maria!:D:D

by heleneruud

Comments on this blog entry are now closed to non-Travellerspoint members. You can still leave a comment if you are a member of Travellerspoint.

Enter your Travellerspoint login details below

( What's this? )

If you aren't a member of Travellerspoint yet, you can join for free.

Join Travellerspoint