A Travellerspoint blog

People always leave, but sometimes they come back

sunny

IMG_2393

IMG_2393

Disse søte jentene ønsket seg så inderlig ett innlegg på bloggen, og de fortjener det så absolutt! I går var de nemlig så utrolige skjønne at de hadde stelt i stand et suprise-grillparty i hagen min da jeg kom hjem fra jobb. Det er vel alles drøm at andre skal holde supriseparty for akkurat deg, og jammen var ikke mine venner så søte at de ordnet et for akkurat meg <3 Jeg ble helt målløs, og forble i tilstanden i mange timer. Det er så vidunderlige, alle som en! Nå er det nesten sånn at jeg ikke vil dra fra de, for jeg kommer til å savne de så utrolig, utrolig mye. Men jeg vet i hvertfall at de er her når jeg kommer hjem igjen...:)

Even though we've changed and we're all finding our own place in the world, we all know that when the tears fall or the smile spreads across our face, we'll come to each other because no matter where this crazy world takes us, nothing will ever change so much to the point where we're not all still friends.

Ja kan egentlig ikke få sagt det nok, men jeg elsker dere, lengre enn ordene strekker til <3

A hug is worth a thousand words. My friends are worth more

Posted by heleneruud 09:49 Archived in Norway Tagged events

Email this entryFacebookStumbleUpon

Table of contents

Comments

ilu

by Kverna

Comments on this blog entry are now closed to non-Travellerspoint members. You can still leave a comment if you are a member of Travellerspoint.

Enter your Travellerspoint login details below

( What's this? )

If you aren't a member of Travellerspoint yet, you can join for free.

Join Travellerspoint