A Travellerspoint blog

29.08.2010

Hei hå!

Alt er bare bra her nede, og siden sist har jeg gjort masse spennende. Eller ikke så mye spennende, men en spennende ting: har vært på Expo 2010. Var utrolig kult! Hadde noen bilder, men nettet i Kina har valgt å gå i mot meg, så de kan ikke legges ut. Kan heller ikke logge på msn lengre, enda værre :( så nå er jeg bare tilgjengelig på skype ; helene.ruud93. Håper jeg får løst problemet snart, og funnet en god proxy jeg kan bruke. Om noen har et forslag, kom gjerne med det!!! Ellers leser jeg daglig mail, og ser alle som skriver til meg på facebook, men kan da naturligvis ikke svare :( Sikkert en del som har sendt meg tekstmeldinger den siste uken og, men sim-kortet virker ikke, så de får jeg ikke lest før om 10 måneder. Jeg er nærmest rene huleboeren når jeg kommer hjem. Men som sagt, jeg leser mail, og blir veldig glad om dere sender meg en mail på struud15@hotmail.com i ny og ne. Ellers leser jeg alle jeg kjenner med blogg.no sine blogger.

Tilbake til torsdag kveld: vi hadde vært på expo i seks timer, var kjempesliten, og jeg og Susan hadde ingen sted å sove i Shanghai, så vi gikk rundt å lette etter hotell i Shanghai sentrum, noe som var umulig å finne. Til slutt måtte vi ha noe mat, så vi gikk på en bar/resturant for Kinas nyrike, og der spilte de bare europeiske boybandsanger fra 90-tallet. Må innrømme en tanke eller to gikk over Russland og hjem til Una og Gjertrud da ja... Miss'u! <3

ellers skal jeg prøve å vise litt bilder fra Expo senere, om nettet vil fungere.

På lørdag var vi på Shanghai historiske museum, ikke så veldig spennende spør du meg. Ble litt i overkant kjedelig å gå rundt å se på over 3000 like mynter, men folkedraktene var stilige!

I morgen begynner jeg på skolen, og da vil jeg nok savne klassen min i Norge litt, tror jeg. Og Julie, her i Kina har vi ikke slitsom gym sies det, kun ping-pong og badminton, så tror jeg skal klare meg i gymtimene, værre med deg :( Skal tenke litt ekstra på deg hver tirsdag! <3

Ellers så kan jeg skrive litt om skolen og maten i et senere innlegg, noen som sikkert lurer litt på det, ikke vet jeg...?

Nå skal jeg sette meg å lese litt i boka mi, begynner på den siste av to jeg hadde med meg, for resten av familien skal se en tv-serie jeg ikke skjønner noe av, men de ser hver kveld. Lest mer denne uka enn jeg har gjort på mange år, hihi! Liker det litt. Og da kan jeg sitte i stua sammen med de, tror de liker det. Vi kommer forresten kjempegodt overens, hvis noen lurte.

Snakket i en time med mamma i dag, noe som var kjempegodt, selv om vi ikke hadde noe spesielt å snakke om. Skriver jo det meste her, men godt å høre stemmen hennes. Og pappa sin!

Nå skal jeg gi meg før dette blir for langt, og uten bilder. Vet slike innlegg er så kjedelige, så håper internett-gudene vil komme mer på min side etterhvert!

Kos dere der hjemme! <3

Posted by heleneruud 04:13 Archived in China Tagged educational

Email this entryFacebookStumbleUpon

Table of contents

Comments

Jeg syntes ikke slike innlegg er kjedelige, fint å se at du har det fint!

by Maria S

kjempe bra at du trives! :) gleder meg til å høre mer om hverdagen, hvordan folkene er, hvilke kommentarer du får og ikke minst hvordan du blir mottatt på skolen! Lykke til i morgen! :)

by ina

I dag er jeg faktisk syk (hostet i 7 uker nå) så null gym på meg! What a shame...

by Julie Meland

Comments on this blog entry are now closed to non-Travellerspoint members. You can still leave a comment if you are a member of Travellerspoint.

Enter your Travellerspoint login details below

( What's this? )

If you aren't a member of Travellerspoint yet, you can join for free.

Join Travellerspoint