A Travellerspoint blog

Beijing, China

sunny 26 °C

Ja, da er jeg altså booket inn på et hotell med høy standard, ikke langt unna Beijing airport. Flyturen var lang, men det som var kjedeligst var all ventingen på Gardemoen og i Wien.Når jeg skulle til å gå ombord i Wien møtte jeg seks stk fra Danmark, som og skulle med AFS. Da følte jeg meg litt mindre alene i hvertfall.
004.jpg
3005.jpg
006.jpg
Alene ute i den store verden!

Når jeg kom til Beijing derimot, følte jeg plutselig helt alene, hvor alle hadde noen fra sitt eget land, 33 italienere, 6 dansker og 2 østerrikere(?) Gikk egentlig like fort over igjen som det kom, fordi den ene frivillige her i Kina hadde vært i Sortland, og snakket litt norsk :)
Og enda mindre alene følte jeg meg når jeg havnet på samme hotellrom som ei svensk jente fra Stockholm, som også var alene fra Sverige. Da følte vi oss liksom litt alene sammen mot de 33 italienerene :D

Tok en kort tur bort gata sammen med to av de danske, og jeg er ytterst fascinert av dette landet. Og kineserene var mildt sagt ytterst fascinert av oss. Små unger løp rundt og ropte "hallo!", folk stoppet for at vi hvite skulle ta bilder av de, og en mann ville til og med selge oss klesvasken sin. Jeg tror no i hvertfall det var det han ville frem til, hihi :D
012.jpg

013.jpg

014.jpg

015.jpg

019.jpg

020.jpg

021.jpg

022.jpg

023.jpg

024.jpg

025.jpg

Ellers har jeg lite nytt å fortelle dere morgentrøtte nordmenn, annet at telefonen min ikke funker :( Den finner ikke noe nettverk, hinthint pappa :) Men jeg er på mail, msn og skal vel klare å logge på skype om jeg vil det.

I morgen skal vi på den kinesiske mur, og det er meldt jättemycket regn i følge yr.no. Jaja, hei parply! For det helt sinnsykt varmt, så jakke klarer man ikke å gå med. Og man blir ikke tørr i denne byen, for her er en by som sikkert setter standarden på høy luftfuktighet.

Om dere fortsatt skulle lure, jeg trives kjempebra, og er ikke spesielt trøtt. Og klokken er jo 16.00, så ikke så lenge til leggetid klokken 22.30 heller, hihi:DD

Og PS: har heller ikke Facebook, so no point of contact me there! Damn shit!

Posted by heleneruud 15:44 Archived in China Tagged educational

Email this entryFacebookStumbleUpon

Table of contents

Comments

Artig å høre at du så langt trives

by Pappa

skull akkurat til å skriv til dæ på face, men lest no at det ikke funka hehe...... sååå!! masse lykke til Helene! 好骑 <3

by din barndoms bestevenninne Tonjesuperduper

AWESOMENESS :D

by Dan Michael

Kan ikke tro at du er i Kina!!!! Savner deg allerede

by Julie Meland

wow, helt sykt at du er der nå! :o Gleder meg til å høre alt om Kina <3

by Michelle

WOW! Nå er du faktisk i KINA: Supermerkelig!
Høres ut som du har det bra, og det gjør meg velidig, veldig glad :)

Kos deg videre, gleder meg til neste innlegg :D

<3

by Gjertrud Louise

Heia <3 ser ut som du får det utrolig bra i Kina! savner deg allerede :-(

by Anne Wiggen

Comments on this blog entry are now closed to non-Travellerspoint members. You can still leave a comment if you are a member of Travellerspoint.

Enter your Travellerspoint login details below

( What's this? )

If you aren't a member of Travellerspoint yet, you can join for free.

Join Travellerspoint