A Travellerspoint blog

I morgen reiser jeg!

Har egentlig ikke så mye mer jeg føler for å meddele for denne gang :)

Trenger bare sårt noen lykkeønskninger...

Posted by heleneruud 05:50 Archived in Norway Tagged preparation

Email this entryFacebookStumbleUpon

Table of contents

Comments

Lykke til! Ha en fin reise og et fint opphold i Nanjing. Jeg besøkte Nanjing i mars, og det er en meget fin og trivelig by (det lille jeg fikk sett av den). Kommer til Hefei i September (fra 19.-25 september), som er en times tid med tog fra Nanjing. Får jeg tid skal jeg forsøke å komme på besøk, selv om jeg mistenker at det ikke vil bli mye tid til overs. Uansett, enjoy!

by Kenneth Ruud

God tur og lykke til, Helene! Håper du får et fantastisk år :-))

by Gøril

Lykke til søte! : D du kommer ikke til å trenge det da, det kommer selvfølgelig til å gå kjempe bra med deg! Håper du får et supert år, men blir ekstra kos når du kommer hjem igjen, det gleder vi oss til : D god tur, søøteste Helene <3

by Michelle

Du kommer til å få det topp :D Kos deg!

by Maria S

Kjære flinke tøffe Helene - vi ønsker deg lykke til - håper du kommer til å trives og kommer hjem med masse flotte opplevelser og nye venner ! Vi skal ta vare på mamma og pappa og storebror !

by Lise&Svein

Lykke til Helene!
Du kommer til å få et fanatastisk år, langt borte fra TT (tragiske Trondheim). Tro det eller ei, så kommer vi til å savne deg 1000 ganger mer enn du oss... Jeg kommer til å savne deg beyond words, men ta det med ro... Jeg har fått skype, så det er nå mulig å kontakte meg(-: ikke la din vestlige oppvekst være brems for den politiske orienteringen der borte! Gleder meg VILT til å møte deg igjen om et år (HJELP!). Du bør kontakte meg kvikt når du er back in T-town!!

Lykke til igjen, kos deg og lær masse!!

by Una

LYKKELYKKELYKKE TIL HELENE! :)

by Ina

Tjing Tjong kinamann ... dette blir spennende. God tur!!

by Svein Fjeseth

Comments on this blog entry are now closed to non-Travellerspoint members. You can still leave a comment if you are a member of Travellerspoint.

Enter your Travellerspoint login details below

( What's this? )

If you aren't a member of Travellerspoint yet, you can join for free.

Join Travellerspoint