A Travellerspoint blog

seks dager

24 °C

På tide å oppdatere litt på livet mitt, siden det begynner å nærme seg en måned siden sist jeg skrev noe. Ikke så veldig mye har skjedd faktisk. Jeg har snakket litt med vertssøstra mi, ordnet med det siste praktiske, kjøpt noen gaver til vertsfamilien og eller bare hatt sommerferie. Men nå begynner sommerfuglene å komme i magen min, og det begynner å bli noen halv-søvnløse netter. Noen ganger får jeg rett og slett helt reiseangst, og vil ikke dra! Men samtidig klarer jeg ikke å vente! Kanskje litt vanskelig å forstå for de fleste, er litt sånn at jeg tror det bare må oppleves.

Anyway, rommet mitt er gjort om til et åpent klesskap. Til syvende og sist skal alt jeg skal ha med ligge på gulvet før det skal opp i kofferten, men enn så lenge ligger det på gulvet. Skal ikke se bort fra at noe sikkert ligger der så lenge som til torsdag klokken 08.00, og det som ikke er oppi kofferten da, skal få ligge på gulvet til 26.juni 2011.

Enn så lenge skal jeg kose meg med alle de nye sommerfuglvennene jeg har fått, og flere vil det nok bli! Lucky me!

Posted by heleneruud 10:00 Archived in Norway Tagged preparation

Email this entryFacebookStumbleUpon

Table of contents

Comments

Iiiiiiiik!

by Gjertrud Louise

Comments on this blog entry are now closed to non-Travellerspoint members. You can still leave a comment if you are a member of Travellerspoint.

Enter your Travellerspoint login details below

( What's this? )

If you aren't a member of Travellerspoint yet, you can join for free.

Join Travellerspoint